• Solar power without up front investments in Indonesia

    Here's a little video explaining what we are doing here at Contained Energy. We are pioneering solar leasing, making solar power available without the high up-front investments by our customers in Indonesia. Soon available for commercial and industrial properties... Talk to us to learn more !

    published: 18 May 2016
  • INDONESIA THE BIG SOLAR PANEL

    IPP PLTS 5 MW KUPANG PT LEN INDUSTRI

    published: 12 Apr 2016
  • Remote Indonesian island turns itself into a model of clean energy use

    A quiet corner of Indonesia is trying to turn itself into a world model of clean energy use. Sumba Island is aiming to function completely on renewable energy sources by 2025. Only one year ago, most people the island had no electricity at all. Today, however, hyrdopower and solar panels have brought simple advances to the daily lives of the residents. Rebecca Henschke reports from Sumba Island, Indonesia.

    published: 19 Sep 2013
  • Unboxing Panel Surya/Solar Cell Polycrystalline SUNLITE 10wp Indonesia (Affan Muhammad)

    Kali ini saya unboxing produk pembangkit listrik tenaga matahari yang ramah lingkungan yaitu, Panel Surya / Solar Cell Polycrystalline Sunlite 10wp. Saya beli di Bukalapak dengan harga 120ribuaan :) Berikut produk solar panel 10WP Harga terbaik dan termurah dengan kualitas yg luar biasa. Merk: SUNLITE Type: Solar panel photovolaic Module (Polycrystalline) Model : 156P-10 Max Power : 10W Max power voltage : 17.2volt Max power voltage : 0.58A Open Circuit voltage : 20.64volt Short Circuit current : 0.65A Nominal operating : 45 +- 2 derajat Max system voltage : 1000volt Max Series Fuse : 16A Dimensions : 345 x 245 x 20 mm ------------------------------------------------------------------------------------ Jangan lupa untuk Like, Share, Comment, dan Subscribe! Dukung saya cukup dengan itu...

    published: 03 Apr 2017
  • Aplikasi PLTS On Grid - Menghemat Tagihan Listrik dan Menambah Prestise Bangunan

    PLTS ON GRID – SOLUSI GREEN ENERGY UNTUK PERKOTAAN PLTS OnGrid merupakan solusi Green Energy bagi penduduk perkotaan baik perumahan ataupun perkantoran. Sistem ini menggunakan Modul Surya (Photovoltaic Module) untuk menghasilkan listrik yang ramah lingkungan dan bebas emisi. Dengan adanya sistem ini akan mengurangi tagihan listrik rumah tangga, dan memberikan nilai tambah pada pemiliknya. Sesuai namanya, On Grid, maka sistem ini akan tetap berhubungan dengan jaringan PLN dengan mengoptimalkan pemanfaatan Modul Surya untuk menghasilkan energi listrik semaksimal mungkin. Pada siang hari, Modul Surya yang terpasang pada atap akan mengkonversi sinar matahari menjadi Energi listrik Arus Searah (DC). Selanjutnya sebuah komponen yang disebut Grid-inverter merubah listrik arus searah (DC) dari PV...

    published: 22 Oct 2016
  • [LIVE] RF Classic Indonesia Solar server : Jalan Malam with Sense !! 20/07/2017

    published: 20 Jul 2017
  • Bamboo as sustainable energy source for Indonesia by CPI

    More info at: http://cleanpowerindonesia.com/ ------------------------------------- Bamboo Sustainability Energy Global Power Renewable Gas Oil Motion Graphic Animation Mograph Biomass Change Natural Gas Sustainable energy Waming Global Warming Petroleum Coal Solar Solar Panel Wind Turbine Hydro Geothermal Bali Indonesia Bangli PLN Listrik Gasifikasi Distribusi Climate Change Alternative Energy Illustration Wind Education Infographic Kurzgesagt America World USA Green Generator Environment Electricity Clean

    published: 15 Aug 2014
  • Power bank panel surya.details review

    Review Singkat Power bank dengan panel surya 8800 maH solar panel powerbank sayangnya tidak ada website yg menjelaskan lebih detail tentang powerbank dengan fasilitas panel surya ini. pada paket pembelian meliputi : -Powerbank solar charger -kabel USB to micro USB -Carabiner model screw baik dr box pembelian maupun manual booksnya. baterai jenis LI-polymer 88000mAh cukup besar untuk melakukan pengisian smartphone hingga 3 kali.pada saat saya gunakan mengisi baterai smartphone 2800 mAh dalam waktu kurang lebih 10 menit saya mendapatkan dari 25 ke 70% pengisian yang saya rasakan cukup cepat namun setelah itu berhenti mengisi,entah karena powerbanknya sendiri atau karena smartphone saya.sedangkan pada indikatornya led powerbanknya sendiri berkurang dari 4 menjadi 2.5 strip membuat saya s...

    published: 23 Dec 2015
  • [LIVE] RF Classic Indonesia Solar server : #JalanJalanMalam ala SAVAGES!! 23/07/2017

    published: 23 Jul 2017
  • Indonesia solar milling, short

    published: 21 Mar 2015
  • TOKOPANELSURYA.COM JUAL PAKET SOLAR CELL ATAU PAKET LISTRIK PANEL SURYA DENGAN HARGA MURAH

    HUBUNGI: www.sentradaya.com 031 – 7870077 info@ sentradaya.com WWW.TOKOPANELSURYA.COM energi surya solar cell murah panel surya murah harga panel listrik jual solar panel harga solar panel solar cell indonesia hemat energi listrik solar panel indonesia lampu solar cell solarcell inverter listrik tenaga matahari solar home system membuat panel surya solar sell lampu tenaga matahari listrik tenaga matahari cara membuat tenaga surya harga listrik tenaga surya solar cell adalah harga listrik plts di indonesia membuat solar cell

    published: 05 Nov 2013
  • Pembangkit listrik tenaga surya harga plts indonesia 1000 5000 watt 5 MW 10 MW solar power inverter

    Pembangkit Listrik Tenaga Surya di Indonesia, Ayo Indonesia bisa Pembangkit Listrik Tenaga Surya PLTS harga murah sistem terpusat tersebar 1000 watt, 1300 watt, 3000 watt, 5000 watt, 5 MW, 10 MW, 50 MW, 100 MW model lokasi letak di atap rooftop untuk rumah tangga kantor hotel lampu pju alat mesin industri pompa air pertanian, perkebunan, perikanan kapal perahu mesin tenaga surya kelautan, basis energi baru terbarukan tenaga matahari solar power plant, solar power inverter karya anak bangsa Indonesia. solarpowerku@gmail.com pltsindonesia.blogspot.com

    published: 23 Jul 2016
  • How Solar Power Helps Rural People in Indonesia

    Villagers of KAT Birang use diesel generators for their daily activities because the national utility grid can't reach them. However, diesel comes with many disadvantages including high costs and harmful carbon emissions. Therefore, PT. Berau Coal trusted SUN to help these people through a cleaner source of energy, solar power. Find out how solar power can help you too on our website. Videographer: FolksStudio (https://folksstudio.com) Follow gowithSUN Website: http:/lifewithsun.com Facebook: https://www.facebook.com/gowithSUN Twitter: https://twitter.com/gowithSUN Instagram: https://www.instagram.com/gowithSUN Linkedin: Surya Utama Nuansa (SUN)

    published: 14 Jul 2017
  • My Solar Home System, Pembangkit Listrik Tenaga Surya

    Pembangkit listrik tenaga surya yang saya rangkai sendiri di rumah untuk beban rata-rata sekitar 150 Watt. Uraian dan skema rangkaian lengkap solar home system dalam video ini dapat dibaca di http://www.agusharis.net/blog/?p=353 CATATAN: SHS yang saya rangkai di rumah sudah berbeda jauh dengan yang ada di video ini, dari waktu ke waktu saya modifikasi untuk meningkatkan efisiensi dan juga safety. Silakan mengacu pada link blog di atas untuk kondisi paling update SHS saya.

    published: 14 Jan 2014
  • Webinar: Emerging Opportunities in the Indonesian Solar Market

    Following the announcement of developing 5GW PV capacity by 2025 and the first round of feed in tariff, Indonesia attracted a big interest from stakeholders. With around 250 million population and over 900 permanently inhabited islands Indonesia presents endless possibilities for solar pv development. Join the complimentary webinar to learn more about the current regulations and opportunities in the market. http://www.solartrademissionindonesia.com/webinar/

    published: 21 Oct 2016
  • NET12 - Pembakit Listrik Tenaga Surya

    OfficialNetNews merupakan Program berita yang berisi berita aktual (hard news, light news, entertainment news), feature singkat dan feature mendalam. Beragam cerita yang menginspirasi, menebarkan hal positif, memotivasi serta memberi semangat yang dibawakan dengan gaya yang lebih dekat dan menghibur. Subscribe Netmediatama Official Youtube Channel: http://www.youtube.com/netmediatama dan subscribe untuk info berita terbaru di channel: http://www.youtube.com/OfficialNetNews Twitter : https://twitter.com/OfficialNetNews Facebook : https://www.facebook.com/RevolusiMedia.net Saksikan info berita ter-update di: NET 5 : pukul 5 - 6 pagi IMS (Indonesia Morning Show) : pukul 6 - 9 pagi NET 10 : pukul 10 - 11 pagi NET 12 : pukul 12 - 13 siang NET 17 : pukul 17 - 18 sore NET 24 : pukul 24...

    published: 26 Apr 2014
  • National Geographic Megastructures featuring Adani’s Solar Power Plant.

    World’s largest single location solar power plant with a capacity of 648 MW of energy, having over 25 lakh solar modules installed and spread across 2500 acres of land. Watch the full episode of National Geographic's Megastructures to get a peek into how Adani makes use of this renewable source of energy at World’s largest Solar Power Plant at Kamuthi, Tamil Nadu.

    published: 16 Sep 2016
  • Solar Indonesia

    published: 02 Jul 2015
  • Highlights of Panasonic Eclipse Live by Solar Power 2016 Ternate, Indonesia -4K

    posted on http://channel.panasonic.com on: Mar, 14, 2016 On March 9, 2016, Panasonic has delivered a live broadcast of the solar eclipse from Ternate Island, Indonesia, using solar power. Panasonic Eclipse Live by Solar Power Special Page http://news.panasonic.com/global/eclipselive2016.html About the Power Supply Container http://www2.panasonic.biz/es/solution/buil/powersupply/en/ HIT Solar Global http://panasonic.net/ecosolutions/solar/hit/ Panasonic Indonesia http://www.panasonic.com/id

    published: 14 Mar 2016
  • Solar Power Plant at Larat Island, Indonesia

    [Solar Power Plant] Location: Lamdesar Barat Village, Larat Island (outermost island in Indonesia), Maluku Province, Indonesia Capacity: 50 kwp *** Program Assistance Group Business Solar Power Plant (PLTS) for the cooperation between the Ministry of Marine Affairs and Fisheries Republic of Indonesia with Destructive Fishing Watch (DFW) Indonesia. Eight full moon passed. Accompanying the group manager of Solar Power Plant in the outermost islands is a form of gratitude to explore aspects of life in the outermost islands. They can be independent, they could manage, they can take care of, they begin an orderly pay dues, "gotong royong" to clean the area of ​​solar. Thing that makes me thrilled even cried with people in the evening was dated August 17, 2016, Solar Power Plant can be switch...

    published: 04 Feb 2017
  • Solar Fish Farming Project In Indonesia

    Indonesia is a country consisting of over 20,000 islands, which lead of power and resource shortage and unbalanced development. Fish farming is an important economic industry in Indonesia. In such farms pumps are widely used for water cycling and aeration. The appearance of solar pumps will reduce the effect of irregular power outages and the pollution with diesel generator, and raise the quality of fish products.

    published: 17 Jun 2016
  • Unboxing Power Bank Solar / Solar Charge Indonesia

    HEY GUYS!!! Motovlog gear kali ini gue mau share nih salah satu power bank yang bertipe solar charging yang dapat membantu proses perekaman ketika kita membuat suatu vlog dalam motovlogging agar lebih lama dalam record video maupun foto... Enjoy the video & makasih yang udah nonton :D Info tentang power bank solar charging : https://www.bukalapak.com/p/handphone/power-bank/irdnc-jual-power-bank-solar-waterproof-5000mah-hitam Video motovlog gear yang lainnya : https://www.youtube.com/playlist?list... Motovlog sebelumnya : https://www.youtube.com/watch?v=AorTQ... Suka video seperti ini & ingin selalu up to date? Jangan lupa untuk : 1. Like 2. Comment 3. Share 4. SUBSCRIBE Untuk subscribe/berlangganan : https://www.youtube.com/channel/UCv56... Follow my instagram : https://instagram.co...

    published: 20 Feb 2016
  • Manual and solar milling in Indonesia - draft

    First installations of solar milling on Sumba Island, Indonesia. No commentary yet, just a draft of footage.

    published: 04 Mar 2015
  • INDONESIA THE BIG SOLAR PANEL - PT LEN INDUSTRI

    IPP PLTS 5 MW KUPANG PT LEN INDUSTRI

    published: 12 Apr 2016
Solar power without up front investments in Indonesia

Solar power without up front investments in Indonesia

  • Order:
  • Duration: 1:59
  • Updated: 18 May 2016
  • views: 421
videos
Here's a little video explaining what we are doing here at Contained Energy. We are pioneering solar leasing, making solar power available without the high up-front investments by our customers in Indonesia. Soon available for commercial and industrial properties... Talk to us to learn more !
https://wn.com/Solar_Power_Without_Up_Front_Investments_In_Indonesia
INDONESIA THE BIG SOLAR PANEL

INDONESIA THE BIG SOLAR PANEL

  • Order:
  • Duration: 0:41
  • Updated: 12 Apr 2016
  • views: 575
videos
IPP PLTS 5 MW KUPANG PT LEN INDUSTRI
https://wn.com/Indonesia_The_Big_Solar_Panel
Remote Indonesian island turns itself into a model of clean energy use

Remote Indonesian island turns itself into a model of clean energy use

  • Order:
  • Duration: 10:11
  • Updated: 19 Sep 2013
  • views: 4964
videos
A quiet corner of Indonesia is trying to turn itself into a world model of clean energy use. Sumba Island is aiming to function completely on renewable energy sources by 2025. Only one year ago, most people the island had no electricity at all. Today, however, hyrdopower and solar panels have brought simple advances to the daily lives of the residents. Rebecca Henschke reports from Sumba Island, Indonesia.
https://wn.com/Remote_Indonesian_Island_Turns_Itself_Into_A_Model_Of_Clean_Energy_Use
Unboxing Panel Surya/Solar Cell Polycrystalline SUNLITE 10wp Indonesia (Affan Muhammad)

Unboxing Panel Surya/Solar Cell Polycrystalline SUNLITE 10wp Indonesia (Affan Muhammad)

  • Order:
  • Duration: 3:32
  • Updated: 03 Apr 2017
  • views: 754
videos
Kali ini saya unboxing produk pembangkit listrik tenaga matahari yang ramah lingkungan yaitu, Panel Surya / Solar Cell Polycrystalline Sunlite 10wp. Saya beli di Bukalapak dengan harga 120ribuaan :) Berikut produk solar panel 10WP Harga terbaik dan termurah dengan kualitas yg luar biasa. Merk: SUNLITE Type: Solar panel photovolaic Module (Polycrystalline) Model : 156P-10 Max Power : 10W Max power voltage : 17.2volt Max power voltage : 0.58A Open Circuit voltage : 20.64volt Short Circuit current : 0.65A Nominal operating : 45 +- 2 derajat Max system voltage : 1000volt Max Series Fuse : 16A Dimensions : 345 x 245 x 20 mm ------------------------------------------------------------------------------------ Jangan lupa untuk Like, Share, Comment, dan Subscribe! Dukung saya cukup dengan itu, Guys! Subscribe itu gratis. Nggak dipungut biaya. Follow Me On Instagram : https://www.instagram.com/affanpersie09/ Twitter : https://twitter.com/AffanIbnani Facebook : https://www.facebook.com/AffanIbnani For Business Info Email at: affan.ibnani.15@gmail.com
https://wn.com/Unboxing_Panel_Surya_Solar_Cell_Polycrystalline_Sunlite_10Wp_Indonesia_(Affan_Muhammad)
Aplikasi PLTS On Grid - Menghemat Tagihan Listrik dan Menambah Prestise Bangunan

Aplikasi PLTS On Grid - Menghemat Tagihan Listrik dan Menambah Prestise Bangunan

  • Order:
  • Duration: 6:06
  • Updated: 22 Oct 2016
  • views: 19465
videos
PLTS ON GRID – SOLUSI GREEN ENERGY UNTUK PERKOTAAN PLTS OnGrid merupakan solusi Green Energy bagi penduduk perkotaan baik perumahan ataupun perkantoran. Sistem ini menggunakan Modul Surya (Photovoltaic Module) untuk menghasilkan listrik yang ramah lingkungan dan bebas emisi. Dengan adanya sistem ini akan mengurangi tagihan listrik rumah tangga, dan memberikan nilai tambah pada pemiliknya. Sesuai namanya, On Grid, maka sistem ini akan tetap berhubungan dengan jaringan PLN dengan mengoptimalkan pemanfaatan Modul Surya untuk menghasilkan energi listrik semaksimal mungkin. Pada siang hari, Modul Surya yang terpasang pada atap akan mengkonversi sinar matahari menjadi Energi listrik Arus Searah (DC). Selanjutnya sebuah komponen yang disebut Grid-inverter merubah listrik arus searah (DC) dari PV menjadi listrik arus bolak-balik (AC) yang kemudian dapat digunakan untuk mensuplai berbagai peralatan rumah tangga seperti Lampu, TV, Kulkas, Mesin Cuci, dll. Jadi pada siang hari, kebutuhan energi listrik berbagai peralatan disuplai langsung oleh Modul Surya. Jika pada kondisi ini terdapat kelebihan energi dari PV maka kelebihan energi ini dapat dijual ke PLN (tergantung kebijakan) Pada malam hari atau jika kondisi cuaca mendung maka peralatan akan disupport oleh jaringan PLN. Hal ini dimungkinkan karena sistem ini tetap terkoneksi dengan jaringan PLN. Keuntungan menggunakan PLTS On Grid: – Mereduksi penggunaan bahan bakar fosil sehingga mengurangi polusi/emisi bahan bakar – Bersih, tidak berisik, menggunakan energi gratis dari matahari sepanjang tahun – Tidak memerlukan biaya operasional sepeserpun – Pengoperasian dan Perawatan sistem yang sangat mudah – Membantu menstabilkan tegangan PLN pada sisi beban – Membantu mengurangi biaya tagihan listrik bulanan – Meningkatkan nilai prestise pada rumah/perkantoran – Kelebihan Listrik yang dihasilkan PV dapat dijual kepada PLN (tergantung kebijakan) ======================= Rekasurya (PT Rekasurya Prima Daya) merupakan perusahaan yang bergerak di bidang ENERGI TERBARUKAN. Terdiri dari tim yang sudah berpengalaman dalam Merancang, mensuplai dan memasang sistem PLTS di Indonesia. Kami berkomitmen untuk selalu memberikan yang TERBAIK bagi pelanggan kami dengan memberikan PELAYANAN yang PRIMA dan pemilihan PRODUK dengan KUALITAS yang terjamin. Kepuasan anda merupakan kebanggaan bagi kami Solusi Produk: - Modul Surya / Panel Surya / Solar Cell - Baterai VRLA, AGM, GEL, OPZV - Lampu LED, PJU LED, Bulb, Explosion Proof - Inverter On Grid, Inverter Off Grid, Inverter Hybrid - Solar Charge Controller, BCR, BCU - Pompa Air Tenaga Surya Solusi Sistem: PLTS On Grid, PLTS Off Grid, PLTS Komunal, PJU Tenaga Surya, PJU Solar Cell, SHS, Solar Home System, Hybrid System, Sistem Pompa Air Tenaga Surya
https://wn.com/Aplikasi_Plts_On_Grid_Menghemat_Tagihan_Listrik_Dan_Menambah_Prestise_Bangunan
[LIVE] RF Classic Indonesia Solar server : Jalan Malam with Sense !! 20/07/2017

[LIVE] RF Classic Indonesia Solar server : Jalan Malam with Sense !! 20/07/2017

  • Order:
  • Duration: 27:07
  • Updated: 20 Jul 2017
  • views: 1563
videos
https://wn.com/Live_Rf_Classic_Indonesia_Solar_Server_Jalan_Malam_With_Sense_20_07_2017
Bamboo as sustainable energy source for Indonesia by CPI

Bamboo as sustainable energy source for Indonesia by CPI

  • Order:
  • Duration: 6:25
  • Updated: 15 Aug 2014
  • views: 2388
videos
More info at: http://cleanpowerindonesia.com/ ------------------------------------- Bamboo Sustainability Energy Global Power Renewable Gas Oil Motion Graphic Animation Mograph Biomass Change Natural Gas Sustainable energy Waming Global Warming Petroleum Coal Solar Solar Panel Wind Turbine Hydro Geothermal Bali Indonesia Bangli PLN Listrik Gasifikasi Distribusi Climate Change Alternative Energy Illustration Wind Education Infographic Kurzgesagt America World USA Green Generator Environment Electricity Clean
https://wn.com/Bamboo_As_Sustainable_Energy_Source_For_Indonesia_By_Cpi
Power bank panel surya.details review

Power bank panel surya.details review

  • Order:
  • Duration: 7:37
  • Updated: 23 Dec 2015
  • views: 11449
videos
Review Singkat Power bank dengan panel surya 8800 maH solar panel powerbank sayangnya tidak ada website yg menjelaskan lebih detail tentang powerbank dengan fasilitas panel surya ini. pada paket pembelian meliputi : -Powerbank solar charger -kabel USB to micro USB -Carabiner model screw baik dr box pembelian maupun manual booksnya. baterai jenis LI-polymer 88000mAh cukup besar untuk melakukan pengisian smartphone hingga 3 kali.pada saat saya gunakan mengisi baterai smartphone 2800 mAh dalam waktu kurang lebih 10 menit saya mendapatkan dari 25 ke 70% pengisian yang saya rasakan cukup cepat namun setelah itu berhenti mengisi,entah karena powerbanknya sendiri atau karena smartphone saya.sedangkan pada indikatornya led powerbanknya sendiri berkurang dari 4 menjadi 2.5 strip membuat saya sangsi dengan kapasitas asli baterai yang diklaim memiliki daya 8800 mAH tersebut. Pengisian powerbank dapat dilakukan dengan dua cara dengan langsung ke PLN menggunakan charger smartphone yang anda miliki atau beli di toko ponsel.atau dengan menggunakan panel surya yang terdapat di bagian muka dari powerbank tersebut.pengisian dengan charger ke listrik PLN membutuhkan waktu lumayan lama.hampir 6 jam untuk mengisi dari 2.5 kembali ke 4 strip atau full charge.sedangkan pengisian dengan panel surya bawaan memakan waktu yang jauh lebih lama lagi.ada indikator warna Hijau yang akan muncul apabila cukup cahaya matahari atau lampu yang mengindikasikan pengisian,ketika saya mencobanya hingga 6 jam saya tidak melihat ada penambahan kapasitas baterai pada indikator bar,mungkin karena saya tidak menempatkan panelnya menghadap matahari langsung sebagaimana efektif kerja panel surya.dengan pertimbangan karena panel surya menempel langsung dengan baterai apabila langsung terkena matahari terik(ideal)tentu akan merusak baterai karena panasnya,baterai dan panas jelas bukan penggabungan yang baik.namun menghitung dr kapasitas tertulis yaitu 200mAh atau 200 mili ampere per jam x 7 jam (perhitungan cahaya ideal untuk panel surya jam 9 -16 WIB) untuk mengisi daya 8800 mA bisa dikira-kira berapa hari yang dibutuhkan untuk mengisi penuh. versi HTML dapat dilihat di http://indogawai.blogspot.co.id/2015/12/review-powerbank-8800mah-solar-charging.html video dibuat untuk membantu memberikan tambahan informasi atau pandangan yg semoga berguna bagi yg membutuhkan. bila ada tanggapan,komentar,masukan dan lainnya jangan ragu untuk menuliskan di kolom komentar kritik dan saran akan sangat berguna agar video berikutnya dapat semakin baik. review lainya dapat dilihat di chanel ini atau review dan tips dalam bentuk teks dapat dibaca http://indogawai.blogspot.com dan gadgetworks.wordpress.com Video ini dibuat hanya sebagai hobi bukan untuk tujuan komersial atau pesanan dari produsen
https://wn.com/Power_Bank_Panel_Surya.Details_Review
[LIVE] RF Classic Indonesia Solar server : #JalanJalanMalam ala SAVAGES!! 23/07/2017

[LIVE] RF Classic Indonesia Solar server : #JalanJalanMalam ala SAVAGES!! 23/07/2017

  • Order:
  • Duration: 1:53:50
  • Updated: 23 Jul 2017
  • views: 1237
videos
https://wn.com/Live_Rf_Classic_Indonesia_Solar_Server_Jalanjalanmalam_Ala_Savages_23_07_2017
Indonesia solar milling, short

Indonesia solar milling, short

  • Order:
  • Duration: 1:08
  • Updated: 21 Mar 2015
  • views: 151
videos
https://wn.com/Indonesia_Solar_Milling,_Short
TOKOPANELSURYA.COM JUAL PAKET SOLAR CELL ATAU PAKET LISTRIK PANEL SURYA DENGAN HARGA MURAH

TOKOPANELSURYA.COM JUAL PAKET SOLAR CELL ATAU PAKET LISTRIK PANEL SURYA DENGAN HARGA MURAH

  • Order:
  • Duration: 4:21
  • Updated: 05 Nov 2013
  • views: 28079
videos
HUBUNGI: www.sentradaya.com 031 – 7870077 info@ sentradaya.com WWW.TOKOPANELSURYA.COM energi surya solar cell murah panel surya murah harga panel listrik jual solar panel harga solar panel solar cell indonesia hemat energi listrik solar panel indonesia lampu solar cell solarcell inverter listrik tenaga matahari solar home system membuat panel surya solar sell lampu tenaga matahari listrik tenaga matahari cara membuat tenaga surya harga listrik tenaga surya solar cell adalah harga listrik plts di indonesia membuat solar cell
https://wn.com/Tokopanelsurya.Com_Jual_Paket_Solar_Cell_Atau_Paket_Listrik_Panel_Surya_Dengan_Harga_Murah
Pembangkit listrik tenaga surya harga plts indonesia 1000 5000 watt 5 MW 10 MW solar power inverter

Pembangkit listrik tenaga surya harga plts indonesia 1000 5000 watt 5 MW 10 MW solar power inverter

  • Order:
  • Duration: 3:06
  • Updated: 23 Jul 2016
  • views: 10949
videos
Pembangkit Listrik Tenaga Surya di Indonesia, Ayo Indonesia bisa Pembangkit Listrik Tenaga Surya PLTS harga murah sistem terpusat tersebar 1000 watt, 1300 watt, 3000 watt, 5000 watt, 5 MW, 10 MW, 50 MW, 100 MW model lokasi letak di atap rooftop untuk rumah tangga kantor hotel lampu pju alat mesin industri pompa air pertanian, perkebunan, perikanan kapal perahu mesin tenaga surya kelautan, basis energi baru terbarukan tenaga matahari solar power plant, solar power inverter karya anak bangsa Indonesia. solarpowerku@gmail.com pltsindonesia.blogspot.com
https://wn.com/Pembangkit_Listrik_Tenaga_Surya_Harga_Plts_Indonesia_1000_5000_Watt_5_Mw_10_Mw_Solar_Power_Inverter
How Solar Power Helps Rural People in Indonesia

How Solar Power Helps Rural People in Indonesia

  • Order:
  • Duration: 5:22
  • Updated: 14 Jul 2017
  • views: 154
videos
Villagers of KAT Birang use diesel generators for their daily activities because the national utility grid can't reach them. However, diesel comes with many disadvantages including high costs and harmful carbon emissions. Therefore, PT. Berau Coal trusted SUN to help these people through a cleaner source of energy, solar power. Find out how solar power can help you too on our website. Videographer: FolksStudio (https://folksstudio.com) Follow gowithSUN Website: http:/lifewithsun.com Facebook: https://www.facebook.com/gowithSUN Twitter: https://twitter.com/gowithSUN Instagram: https://www.instagram.com/gowithSUN Linkedin: Surya Utama Nuansa (SUN)
https://wn.com/How_Solar_Power_Helps_Rural_People_In_Indonesia
My Solar Home System, Pembangkit Listrik Tenaga Surya

My Solar Home System, Pembangkit Listrik Tenaga Surya

  • Order:
  • Duration: 8:43
  • Updated: 14 Jan 2014
  • views: 133798
videos
Pembangkit listrik tenaga surya yang saya rangkai sendiri di rumah untuk beban rata-rata sekitar 150 Watt. Uraian dan skema rangkaian lengkap solar home system dalam video ini dapat dibaca di http://www.agusharis.net/blog/?p=353 CATATAN: SHS yang saya rangkai di rumah sudah berbeda jauh dengan yang ada di video ini, dari waktu ke waktu saya modifikasi untuk meningkatkan efisiensi dan juga safety. Silakan mengacu pada link blog di atas untuk kondisi paling update SHS saya.
https://wn.com/My_Solar_Home_System,_Pembangkit_Listrik_Tenaga_Surya
Webinar: Emerging Opportunities in the Indonesian Solar Market

Webinar: Emerging Opportunities in the Indonesian Solar Market

  • Order:
  • Duration: 1:07:42
  • Updated: 21 Oct 2016
  • views: 156
videos
Following the announcement of developing 5GW PV capacity by 2025 and the first round of feed in tariff, Indonesia attracted a big interest from stakeholders. With around 250 million population and over 900 permanently inhabited islands Indonesia presents endless possibilities for solar pv development. Join the complimentary webinar to learn more about the current regulations and opportunities in the market. http://www.solartrademissionindonesia.com/webinar/
https://wn.com/Webinar_Emerging_Opportunities_In_The_Indonesian_Solar_Market
NET12 - Pembakit Listrik Tenaga Surya

NET12 - Pembakit Listrik Tenaga Surya

  • Order:
  • Duration: 4:09
  • Updated: 26 Apr 2014
  • views: 23018
videos
OfficialNetNews merupakan Program berita yang berisi berita aktual (hard news, light news, entertainment news), feature singkat dan feature mendalam. Beragam cerita yang menginspirasi, menebarkan hal positif, memotivasi serta memberi semangat yang dibawakan dengan gaya yang lebih dekat dan menghibur. Subscribe Netmediatama Official Youtube Channel: http://www.youtube.com/netmediatama dan subscribe untuk info berita terbaru di channel: http://www.youtube.com/OfficialNetNews Twitter : https://twitter.com/OfficialNetNews Facebook : https://www.facebook.com/RevolusiMedia.net Saksikan info berita ter-update di: NET 5 : pukul 5 - 6 pagi IMS (Indonesia Morning Show) : pukul 6 - 9 pagi NET 10 : pukul 10 - 11 pagi NET 12 : pukul 12 - 13 siang NET 17 : pukul 17 - 18 sore NET 24 : pukul 24 - 1 dini hari
https://wn.com/Net12_Pembakit_Listrik_Tenaga_Surya
National Geographic Megastructures featuring Adani’s Solar Power Plant.

National Geographic Megastructures featuring Adani’s Solar Power Plant.

  • Order:
  • Duration: 41:22
  • Updated: 16 Sep 2016
  • views: 832179
videos
World’s largest single location solar power plant with a capacity of 648 MW of energy, having over 25 lakh solar modules installed and spread across 2500 acres of land. Watch the full episode of National Geographic's Megastructures to get a peek into how Adani makes use of this renewable source of energy at World’s largest Solar Power Plant at Kamuthi, Tamil Nadu.
https://wn.com/National_Geographic_Megastructures_Featuring_Adani’S_Solar_Power_Plant.
Solar Indonesia

Solar Indonesia

  • Order:
  • Duration: 3:01
  • Updated: 02 Jul 2015
  • views: 103
videos
https://wn.com/Solar_Indonesia
Highlights of Panasonic Eclipse Live by Solar Power 2016 Ternate, Indonesia -4K

Highlights of Panasonic Eclipse Live by Solar Power 2016 Ternate, Indonesia -4K

  • Order:
  • Duration: 3:38
  • Updated: 14 Mar 2016
  • views: 1338
videos
posted on http://channel.panasonic.com on: Mar, 14, 2016 On March 9, 2016, Panasonic has delivered a live broadcast of the solar eclipse from Ternate Island, Indonesia, using solar power. Panasonic Eclipse Live by Solar Power Special Page http://news.panasonic.com/global/eclipselive2016.html About the Power Supply Container http://www2.panasonic.biz/es/solution/buil/powersupply/en/ HIT Solar Global http://panasonic.net/ecosolutions/solar/hit/ Panasonic Indonesia http://www.panasonic.com/id
https://wn.com/Highlights_Of_Panasonic_Eclipse_Live_By_Solar_Power_2016_Ternate,_Indonesia_4K
Solar Power Plant at Larat Island, Indonesia

Solar Power Plant at Larat Island, Indonesia

  • Order:
  • Duration: 3:37
  • Updated: 04 Feb 2017
  • views: 66
videos
[Solar Power Plant] Location: Lamdesar Barat Village, Larat Island (outermost island in Indonesia), Maluku Province, Indonesia Capacity: 50 kwp *** Program Assistance Group Business Solar Power Plant (PLTS) for the cooperation between the Ministry of Marine Affairs and Fisheries Republic of Indonesia with Destructive Fishing Watch (DFW) Indonesia. Eight full moon passed. Accompanying the group manager of Solar Power Plant in the outermost islands is a form of gratitude to explore aspects of life in the outermost islands. They can be independent, they could manage, they can take care of, they begin an orderly pay dues, "gotong royong" to clean the area of ​​solar. Thing that makes me thrilled even cried with people in the evening was dated August 17, 2016, Solar Power Plant can be switched on again after the repair of the damage last year. We are grateful, we cry to see the light come back in the evening, my foster mom and mama others could peel the beans in the evening, the children call me "Father Teachers" can study at night, activity in the church could until nightfall, father in the village spirit of keeping the village while sipping a glass of black coffee accompanied by a plate of "kasbi" (cassava) add to the fun warm that night. We always remembered and become the story, the nights they would go through with a smile. Ah, I miss all that, "katong samua basodara". Lamdesar Barat, thanks :) #electricity #savetheplanet #gogreen #solarcell #future #alternativeenergy #photovoltaic #greenenergy #solarcells #world #energy #PLTS #larat #solarpower #renewable #solarpowerplant #offgrid #community #local #solarpanelsystem #solarpowered #nawacita #indonesia #pulauterluar #pendampinganmasyarakat #empowerment #prakarsa #dfwindonesia #cleanenergy #GIZindonesia
https://wn.com/Solar_Power_Plant_At_Larat_Island,_Indonesia
Solar Fish Farming Project In Indonesia

Solar Fish Farming Project In Indonesia

  • Order:
  • Duration: 0:54
  • Updated: 17 Jun 2016
  • views: 917
videos
Indonesia is a country consisting of over 20,000 islands, which lead of power and resource shortage and unbalanced development. Fish farming is an important economic industry in Indonesia. In such farms pumps are widely used for water cycling and aeration. The appearance of solar pumps will reduce the effect of irregular power outages and the pollution with diesel generator, and raise the quality of fish products.
https://wn.com/Solar_Fish_Farming_Project_In_Indonesia
Unboxing Power Bank Solar / Solar Charge Indonesia

Unboxing Power Bank Solar / Solar Charge Indonesia

  • Order:
  • Duration: 5:40
  • Updated: 20 Feb 2016
  • views: 16815
videos
HEY GUYS!!! Motovlog gear kali ini gue mau share nih salah satu power bank yang bertipe solar charging yang dapat membantu proses perekaman ketika kita membuat suatu vlog dalam motovlogging agar lebih lama dalam record video maupun foto... Enjoy the video & makasih yang udah nonton :D Info tentang power bank solar charging : https://www.bukalapak.com/p/handphone/power-bank/irdnc-jual-power-bank-solar-waterproof-5000mah-hitam Video motovlog gear yang lainnya : https://www.youtube.com/playlist?list... Motovlog sebelumnya : https://www.youtube.com/watch?v=AorTQ... Suka video seperti ini & ingin selalu up to date? Jangan lupa untuk : 1. Like 2. Comment 3. Share 4. SUBSCRIBE Untuk subscribe/berlangganan : https://www.youtube.com/channel/UCv56... Follow my instagram : https://instagram.com/jodiemotovlog_hd/ Salam Rider!!!
https://wn.com/Unboxing_Power_Bank_Solar_Solar_Charge_Indonesia
Manual and solar milling in Indonesia - draft

Manual and solar milling in Indonesia - draft

  • Order:
  • Duration: 3:21
  • Updated: 04 Mar 2015
  • views: 1675
videos
First installations of solar milling on Sumba Island, Indonesia. No commentary yet, just a draft of footage.
https://wn.com/Manual_And_Solar_Milling_In_Indonesia_Draft
INDONESIA THE BIG SOLAR PANEL - PT LEN INDUSTRI

INDONESIA THE BIG SOLAR PANEL - PT LEN INDUSTRI

  • Order:
  • Duration: 0:36
  • Updated: 12 Apr 2016
  • views: 284
videos
IPP PLTS 5 MW KUPANG PT LEN INDUSTRI
https://wn.com/Indonesia_The_Big_Solar_Panel_Pt_Len_Industri